Güncel Haberler

Eksik Clippers, Harden’ın Triple-Double’ına Rağmen Kazandı

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Los Angeles Clippers, konuk olduğu şampiyonluk adaylarından Brooklyn Nets‘i bir çok eksiği bulunmasına ve Harden’ın triple-double performansına rağmen 120-116’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Clippers 37. maçında 19. kez kazanırken, Nets ise 34. maçında 11. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Koç Lue, Leonard, George, Batum, Zubac, Kennard ve Morris’den yoksun olan Clippers’da Eric Bledsoe 27 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Reggie Jackson 19 sayı, 3-9 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, Terance Mann 19 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund ve Amir Coffey 14 sayı, 3-5 3sayı, 8 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nets cephesinde ise James Harden 34 sayı, 3-11 3sayı, 12 ribaund, 13 asist ile triple-double yaparken, Kevin Durant 28 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Patty Mills 17 sayı, 5-9 3sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …