Güncel Haberler

RESMİ: Cedi’nin Takımı Cleveland, Koçuyla Kontrat Yeniledi

NBA Doğu Konferansı’nın flaş ekiplerinden Cleveland Cavaliers, koç J.B. Bickerstaff‘ın sözleşmesini uzattı.

Temsilcilerimizden Cedi Osman‘ın da forma giyediği Cavs, bu sezon sergilediği performansla beklentilerin fazlasıyla üstüne çıkmıştı ve koç Bickerstaff da bunun ödülünü aldı, kontratı 2026-27 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

Takımın Genel Menajeri Koby Altman, imzalanan yeni sözleşme sonrası şu açıklamaları yaptı:

Kesinlikle şuna inanıyoruz ki, J.B. Bickerstaff organizasyonumuzu gelecekte başarıya ulaştırabilmek adına yapılabilecek en doğru tercih. J.B. Bickerstaff’ın sözleşmesinin uzatılması kararı sadece sezonun şu anına kadarki başarısından dolayı değil, Cavaliers‘a geldiği ilk günden beri yaptığı işlerin bir sonucu olarak alınmıştır. Onun liderlik stili, koçluk tecrübesi ve oyuncu geliştirmeye yönelik tutkusu Franchise olarak ona olan güvenimizin artmasındaki başlıca sebepler oldu.

Cleveland Cavaliers Resmi Web Sitesi

Cavaliers elde ettiği 19-13’lük dereceyle Doğu Konferansı’nda 5. sırada bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …