Güncel Haberler

Miami, Zayıf Rakibi Orlando’ya Takılmadı (Ömer Faruk kulüp tarihine geçti)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat, konuk ettiği zayıf rakibi Orlando Magic karşısında sürprize izin vermedi ve 83-93’lük skorla galibiyete ulaştı.

İki takım da 34. maçını geride bırakırken Heat 21 galibiyete ulaştı ve Magic ise 27. mağlubiyetini aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Adebayo ve Dedmon’dan yoksun olan Heat’de temsilcimiz Ömer Faruk Yurtseven kariyerinde ilk kez ilk 5 başladı. 33 dakika süre alan milli oyuncumuz 8-15 2sayı, 0-2 s.atış isabetleriyle 16 sayı üretip istatistiklerine 15 ribaund (kariyer rekoru) ve 2 asist ekledi. Ömer Faruk aynı zamanda 4 maç üst üste çift haneli ribaund alabilen ilk çaylak olarak kulüp tarihine adını yazdırmış oldu. Lowry’nin de forma giymediği Heat’de Jimmy Butler 17 sayı, 11 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Caleb MArtin 17 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Magic cephesinde ise Garry Harris 20 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Franz Wagner 13 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, Hassani Gravett 12 sayı, 3-6 3sayı, 5 ribaund ve kenardan gelen R.J. Hampton 14 sayı, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …