Güncel Haberler

Milano’da Artan COVID Vakaları Nedeniyle Alba Maçı da Ertelendi!

Turkish Airlines Euroleague‘de bir maç için dah COVID ertelemesi geldi.

Olimpia Milano‘da artarak devam eden COVID vakaları nedeniyle bir maçı daha ertelendi. 18. hafta programında 29 Aralık Çarşamba günü oynanması planlanan Olimpia Milano – Alba Berlin maçının ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Hatırlayacağınız üzere İtalyan ekibinde 6 kişinin testi pozitif çıktığı için 17. haftada oynanması gereken Zalgiris Kaunas – Olimpia Milano maçı da ileri bir tarihe ertelenmişti.

İtalyan ekibi, takımdaki 6 ismin testinin pozitif gelmesinin ardından yerel gereklilikler nedeniyle oyuncuların karantinada olduğunu belirterek bu sebeple maçın ertelenmesi gerektiği yönünde bir başvuruda bulundu. Yönetmeliklere göre maç kadrosunda minimum 8 kişi olması gerektiği için Milano’nun talebi kabul edildi ve maç ertelendi.

Covid-19 sebebiyle getirilen yeni yönetmeliğe göre eğer uygun gün varsa bir maç maksimum üç kez ertelenebiliyor. EuroLeague yönetimi, iki takımın da fikstürüne göre en uygun zamanda oynanacak şekilde maçın yeni gününü belirleyecek. Maçın oynanacağı gün, EuroLeague tarafından resmi olarak duyurulacak.

Kaynak: Euroleague & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …