Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Asvel Mağlubiyeti ve De Colo ile Vesely’nin Durumları Hakkında Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu LDLC Asvel Villeurbanne’a son nefeste 84-82’lik skorla yenildi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic değerlendirme bulundu ve maç içerisinde sakatlanan De Colo ile Vesely’nin durumları hakkında da bilgi verdi:

Nando’nun durumu biraz ciddi. Keşke hiç olmasaydı, hem onun adına, hem kulübümüz, hem de kendi adıma çok üzgünüm. Jan Vesely de aynı şekilde, hangi sürede çıktığımı şimdi net hatırlayamıyorum. Çok fiziksel maçtı ve ikisine de çok ihtiyacımız vardı. Bu arada Asvel’i tebrik ediyorum. Videoyu izledim. Kulübümüze ve kendimize çok fazla zarar vermemek için tam olarak neler diyeceğime emin değilim. Son pozisyonda top taşıma vardı ve faulün sportmenlik dışı olduğuna da inanıyorum. Aynı Panathinaikos da bize çalınan ve bu şekilde olmayan. Bunlar hakkında konuşmak tabii ki benim işim değil. Birebirde bazı hatalarımız oldu. Topu çok iyi kullanamadık. Farklı bitirebilirdik. Bundan sonra birlikteliğimize ve mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Üçlüklerde %20 istatistik de çok iyi bir şey değil. Oyuncularımızın eksikliğinden hücumdaki yaratıcılığımız da eksikti.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Basından gelen De Colo’nun sakatlığının detayları hakkındaki soruya ise şu cevabı verdi:

Nando, sol el 2. tarak kemiğini kırdı. Şimdi hastaneden geldi. İstanbul’a bizimle gelecek. Doktorlarımız da kontrol edecek. Kolay bir sakatlık değil. Sol eli ama yine de el, eldir.

Euroleague & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …