Güncel Haberler

Taylor’dan Karşıyaka’ya Müjdeli Haber!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Pınar Karşıkaya, gruptaki son maçında Polonya deplasmanında Slam Stal Ostrow ile karşılaşacak.

22 Aralık Çarşamba (bugün) saat 22:30’da başlayacak bu karşılaşma çok büyük önem taşıyor. Temsilcimiz 4 ve üstü farklarla kaybederse elenerek Avrupa defterini kapatmak zorunda kalacak.

Bu kritik maç öncesi forma giyip giymeyeceği belirsiz olan yıldız guard Tony Taylor‘dan müjdeli haber geldi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekildeydi:

Hoşgeldin küçük Tony Christopher Taylor III!

Baba olma heyecanını yaşayan oyuncumuz Tony Taylor ve kız arkadaşı Krystal Warner’ı tebrik eder, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir hayat dileriz!

Dün akşam geç saatlerde oğlunu kucağına alan Tony Taylor, Pınar Karşıyaka’mızın Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Arged BM Stal Ostrow Wielkopolski ile oynayacağı maçın kafilesinde yer almak için sabaha doğru yola çıktı.

Karşıyaka Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …