Güncel Haberler

Milli Oyuncumuz Ersan’ın NBA’deki 8. Takımı Belli Oldu!

Tecrübeli milli oyuncumuz Ersan İlyasova‘nın NBA‘deki yeni adresi belli oldu.

ESPN’in haberine göre 34 yaşındaki İlyasova, Chicago Bulls ile 10 günlük bir kontrat konusunda anlaşmaya vardı, yakın zamanda resmi açıklama gelecek.

NBA’de artan sakatlıklar ve COVID vakları nedeniyle lig yönetimi, 4 veya daha fazla oyuncusu aynı anda 2 haftadan fazla süre ile sakat ya da hasta olduğu için süre alamayacak takımların kadrolarını serbest oyuncularla 10 günlük kontrat imzalayarak takviye etmelerini sağlayan yeni bir yönerge açıklamıştı.

Milli oyuncumuz da bu kapsamda Bulls ile 10 günlük bir kontrat imzalayacak ve sağlık kontrollerinin ardından takıma katılacak.

Ersan son olarak geçen sezon Utah Jazz forması ile NBA sahnesinde göstermişti. Kariyerinde 825 maçta görev alırken 10.1 sayı, 5.6 ribaund ortalamaları tutturmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …