Güncel Haberler

Milano’da Artan COVID Vakaları Nedeniyle Zalgiris Maçı Ertelendi!

Dünya genelinde yeniden etkisini arttıran pandeminin yansımalarını Turkish Airlines Euroleague‘de de görmeye başladık maalesef.

17. hafta programında oynanması planlanan Zalgiris KaunasOlimpia Milano maçının ertelendiği açıklandı.

Euroleague yönetimi tarafından resmi olarak yapılan açıklamada programa göre 22 Aralık Çarşamba günü oynanması gereken karşılaşma, Olimpia Milano’da artan COVID vakaları nedeniyle ertelendi. İtalyan ekibinde 6 ismin testlerinin pozitif çıkması sonucu yerel prosedürler gereği karantina sürecine girilmesi üzerine Euroleague yönetimi de maçın ertelenmesi konusundaki başvuruyu kabul etti. Bildiğiniz üzere kuraller gereği takımların minimum 8 sağlıklı oyuncuyla sahada yer alması gerekiyor ki Milano’da Shields, Datome ve Rodriguez de sakatlıkları nedeniyle süre alamayacak durumdalar.

Pandemi prosedürlerine göre bir maç en fazla 3 kez ertelenebiliyor. Euroleague yönetimi de iki takımın fikstürlerini inceleyerek yeni bir tarih belirleyecek ve bunu resmi olarak duyuracak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …