Güncel Haberler

Detroit, Eksik Miami’yi Yenerek 14 Maç Sonra Kazanmayı Hatırladı (Ömer Faruk 12 ribaund)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Detroit Pistons konuk ettiği eksik Miami Heat‘i 90-100’lük skorla yenerek 14 maçlık mağlubiyet serisine son vermiş oldu.

Bu sonuçla Pistons 29. maçında 5. kez kazanırken, Heat ise 31. maçında 13. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Grant’den yoksun olan Pistons’da Saddiq Bey 26 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Hamidou Diallo 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Killian Hayes 11 sayı, 2 ribaun ve kenardan gelen Frank Jackson 12 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Butler, Adebayo, Oladipo ve Herro gibi yıldızlarından yoksun olan Heat cephesinde ise Kyle Lowry 19 sayı, 5 ribaund, 10 asist, Dwayne Dedmon 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Max Strus 24 sayı, 4-11 3sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimler oldular. P.J. Tucker 3. çeyrekte sakatlanarak maça devam edemedi.

Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise kenardan gelerek 18 dakika süre aldı ve 2-5 2sayı, 2-4 s.atış isabetleriyle 6 sayı üretip istatistiklerine 12 ribaund ile 2 blok eklemeyi başardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …