Güncel Haberler

Washington, Beal Liderliğinde Utah Deplasmanından Çıktı

NBA Doğu Konferansı’nın play-off yarışçılarından Washington Wizards, konuk olduğu Batı’nın zirve takımlarından Utah Jazz‘ı Beal’in skorer performansı eşliğinde 109-103’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Wizards 31. maçında 16. kez kazanırken, Jazz ise 29. maçında 9. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Wizards’da Bradley Beal 37 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Kendavious Caldwell-Pope 13 sayı, 3-9 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, Daniel Gafford 12 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Raul Neto 15 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Conley’den yoksun olan Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 32 sayı, 4-12 3sayı, 3 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Bojan Bogdanovic 18 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund ve Rudy Gobert 11 sayı, 19 ribaund, 6 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …