Güncel Haberler

Cleveland, Eksik Milwaukee’ye Acımadı (Cedi 23 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers, konuk olduğu önemli eksikleri bulunan son şampiyon Milwaukee Bucks‘a acımadı ve 119-90 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı ve serisini 6 maça çıkarmış oldu.

Bu sonuçla Cavs 31. maçında 19. kez kazanırken, Bucks ise 32. maçında 13. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da milli oyuncumuz Cedi Osman kenardan gelerek 27 dakika süre aldı ve 5-9 3sayı, 3-3 2sayı, 2-2 s.atış isabetleriyle 23 sayı üretti ve takımının en skorer isim oldu. Ayrıca istatistiklerine 5 ribaund, 4 asist ve 1 top çalma da ekledi. Darius Garland 22 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Kevin Love 15 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Ricky Rubio 15 sayı, 5 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ve Jarrett Allen 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Middleton, Holiday, DiVincenzo, Matthews, Portis, Allen ve Giannis’den yoksun olan Bucks cephesinde ise Jordan Nwora 28 sayı, 4-8 3sayı, 11 ribaund, 4 asist ile sahanın en skorer ismi olurken, Sandro Mamukelashvili 17 sayı, 4-9 3sayı, 2 ribaund, DeMarcus Cousins 12 sayı, 12 ribaund, 5 top çalma ve George Hill 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …