Güncel Haberler

RESMİ: CSKA ile Faried Birlikteliği Uzun Sürmedi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden CSKA Moskova‘da bir ayrılık yaşandı.

Sezon ortasında kadroya kattıkları NBA patentli forvet Kenneth Faried ile yolları ayırdıklarını duyurdular.

Rus kulübünden yapılan resmi açıklamada tecrübeli isimle yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamanın detaylarında “Manimal”, sıkı çalışan, takıma her türlü desteği veren gerçek bir profesyonel olarak tanımlandı. Takımın koçu Itoudis de Faried’e kendini adaması, enerjisi ve katkıları için teşekkür etti. Faried ise yaptığı açıklamada; “Burada bütün sezon kalmak isterdim ama sonuçta bu bir iş ve bunu anlıyorum. Burada olmak harikaydı. CSKA Moskova organizasyonu, buradaki insanlar ve koçlar harika” dedi.

Rus ekibiyle Ekim ayında Shengelia ve Milutinov’un sakatlıklarının ardından 2 aylık bir sözleşme imzalayan Faried, 11 EuroLeague maçında ortalama 9.1 dakika sahada kalırken 2.3 sayı, 2.6 ribaunt ve 0.6 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …