Güncel Haberler

Koç Djordjevic ile Şehmus, Baskonia Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ülker Spor Salonu’nda Bitci Baskonia ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Çift maç haftasındayız. Kısa sürede hazır olmalı ve bu maça odaklanmalıyız. Enerjimizi tekrar toparlamalı ve oldukça sert geçecek bir başka maça daha kendimizi hazırlamalıyız. Baskonia yeni bir koça ve derin bir rotasyona sahip, çok tecrübeli bir ekip. Yeni ve yüksek enerjiyle oynadıklarını görebiliyorsunuz. Başta Baldwin olmak üzere çok önemli atletik oyunculara sahipler. Fontecchio ve Giedraitis gibi forvet oyuncuları onlara çok katkı sağlıyor. Çember altındaki mücadele karşılaşmanın anahtar noktalarından biri olacak ve buna hazır olmamız gerekiyor. Özellikle ribaundları kontrol etmeli ve onlara ikinci şans sayıları vermemeliyiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Genç yıldız Şehmus Hazer ise şu ifadeleri kullandı:

İyi bir galibiyet serisi yakaladık ancak her zaman bir sonraki maça odaklanmamız, oynanmış maçları çok hızlı bir şekilde geride bırakmamız gerekiyor. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz, iyi savunma yapıyoruz. Baskonia maçında enerjimizi yine yüksek tutmalı ve iyi oyunumuzu kırk dakikaya yayabilmeliyiz. En önemli konular bunlar olacak. Rakibimizin çok etkili kısaları var, aynı zamanda ribaund mücadelesinde de oldukça güçlüler. Ancak biz, özellikle de taraftarımızın desteğiyle çok coşkulu oynayabiliyoruz. Onların önünde bir galibiyet daha alabilmek için parkede olacağız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …