Güncel Haberler

Koç Kandemir, Burgos Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu 5. maçında temsilcimiz Beşiktaş Icrypex konuk ettiği San Pabblo Burgos’a 75-82’lik skorla yenildi.

Grup liderliğini yani direkt Top 16 biletini kaybeden temsilcimizde koç Ahmet Kandemir açıklamalarda bulundu:

Öncelikle çok birbirine yakın bir grupta oynuyoruz. Bugüne kadar herkesin birinci de dördüncü olma şansı da olan bir gruptu. Biz avantajlıydık, son iki maçı kendi evimizde oynama avantajımız vardı fakat bugün onu kullanamadık. Özellikle maçın içerisinde oyunu oturtabilmek birçok opsiyon denedik. Bazen uzun, bazen kısa beşlere döndük fakat çok kötü bir dış şut yüzdesi ile oynadık. Biz kötü şut attıkça rakip daha çok çemberin altını savunmaya başladı. Kazanarak ikincilik ya da birincilik şansımızı devam ettirebilirdik. Bunu gerçekleştiremedik. Son maçımızı Oldenburg ile burada oynayacağız. Kazanan üçüncü olacak ve çaprazdan kiminle eşleşecekse ona bakacağız.

Biz kapasiteli bir takımız. Bu gruptan ikinci veya üçüncü çıkmamız çok fark etmez. Gelecek takımı eleyebiliriz ama takımdaki sorunlarımızı çözmemiz gerekiyor. Tabii Jordan Bone’un da ayrılmasıyla pozisyon değişimleri oldu. O yüzden şimdi bunu da tekrar gözden geçirip, doğru yapılanmayı yapıp yolumuza devam edeceğiz.

Şampiyonlar Ligi Resmi Sitesi & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …