Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Maccabi Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’i 90-79’luk skorluk yenmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Rakibimiz, son bölümde iyi dış şut performansı ve 2+1’lik hücumlar ile geri döndü. Savunmada, maçın büyük bölümünde olduğu kadar konsantre değildik. Bence savunmamız gerçekten maçın büyük bölümünde fevkaladeydi fakat o bölümde Maccabi‘li oyuncuların da kalitesi ile zaaf yaşadık. Harika bir galibiyet aldık. Harika bir takım oyunu oynadık. Enerjimizi toparlayıp bir sonraki maça odaklanmalıyız.

(Galibiyet serisi hakkında) Dediğim gibi asla geri adım atmıyoruz. Çok mücadele ediyoruz, hep mücadele ediyorduk. Artık maçları da farklı bir şekilde bitirebilmeye başladık. Birbirimizi daha da iyi tanımalıyız. Bu takım, yeni bir takım. Yeni oyuncular birlikte oynuyor. Bizim için iyi bir galibiyet. Artık Baskonia‘ya odaklanmalıyız.

Euroleague Resmi Sitesi & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …