Güncel Haberler

Valencia – Bursaspor Maçına COVID Engeli

7DAYS EuroCup 7. hafta programı kapsamında Valencia ile temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor arasında İspanya’da oynanması planlanan maça COVID engeli geldi.

İsğanyol ekibi takımda artan COVID vakaları ile beraber sahaya çıkacak minimum 8 sağlıklı oyuncuyu bulamadığı gerekçesiyle maçın ertelenmesi için organizasyon yönetimine başvurmuştu ve bu başvurusu kabul edildi.

Maçın yeni tarihinin yakında açıklanması bekleniyor.

EuroCup yönetiminden yapılan açıklama şu şekildeydi:

Normal şartlarda 15 Aralık Çarşamba günü Valencia ile Frutti Extra Bursaspor arasında İspanya’da oynanması planlanan 7DAYS EuroCup 7. hafta mücadelesi ertelenmiştir. Valencia, yerel prosedürler gereği bir çok oyuncusunun karantina sürecine girmiş olması ve maça çıkmak için gerekli olan minimum 8 sağlıklı oyuncuyu bulunduramadığı için erteleme talebinde bulunmuştur.

COVID-19 nedeniyle yapılan ve tüm lig yönetimi artı paydaşlar tarafından onaylanmış olan prosedürlere göre her maç en fazla 3 kere olmak kaydıyla ertelenebiliyor. Lig yönetimi de bu maçın oynanacağı yeni tarihin belirlenmesi adına iki kulüple koordineli bir şekilde çalışacak ve yakın zamanda tarihi açıklayacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …