Güncel Haberler

Eksik Miami, Daha Eksik Chicago’yu Farklı Yendi (Ömer Faruk 6 ribaund)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde eksikleri bulunan Miami Heat, konuk ettiği daha çok eksiği bulunan Chicago Bulls‘u 92-118 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla iki takım da 27. maçlarını geride bırakırken, Heat 16 galibiyete ulaştı ve Bulls ise 17 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Adebayo, Butler ve Green’den yoksun olan Heat’de Duncan Robinson 26 sayı, 5-9 3sayı ile en skorer isim olurken, Dwayne Dedmon 20 sayı, 12 ribaund, 2 asist, Kyle Lowry 16 sayı, 4-5 3sayı, 3 ribaund, 14 asist ve kenardan gelen Tyler Herro 17 sayı, 3-9 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven kenardan gelerek sadece 7 dakika süre bulabildi 4 sayı, 6 ribaund, 1 blok ile katkı verdi.

DeRozan, Dosunmu, Johnson, White, Green ve Jones’dan yoksun olan Bulls cephesinde ise Zach LaVine 33 sayı, 7-11 3sayı, 7 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Lonzo Ball 15 sayı, 4-12 3sayı, 5 ribaund, 3 asist, Nikola Vucevic 10 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Troy Brown 10 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/Gg3F0ITlzho

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …