Güncel Haberler

Denver, Pelicans’ı Uzatmada Geçebildi (Joker’den triple-double)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından biri olan Denver Nuggets, konuk olduğu New Orleans Pelicans‘ı Joker’in triple-double performansı sayesinde uzatma sonunda 120-114’lik skorla geçebildi.

Bu sonuçla Nuggets 24 maçında 12. kez kazanırken, Pelicans ise 27. maçında 20. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 39 sayı, 11 ribaund, 11 ribaund ile triple-double performansına imza atarken, Will Barton 20 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Monte Morris 11 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile galibiyete destek veren diğer isimler oldular.

Pelicans cephesinde ise Jonas Valanciunas 27 sayı, 11 ribaund, 3 asist, 3 blok ile öne çıkarken, Herbert Jones 19 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Brandon Ingram 16 sayı, 8 ribaund, 5 asist, 4 top çalma, Josh Hart 12 sayı, 8 ribaund, 8 asist ve kenardan gelen Nickeil Alexander-Walker 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …