Güncel Haberler

Galatsaray, PAOK’u Rahat Yenip Top 16 Biletini Kaptı!

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 5. maçında temsilcimiz Galatasaray NEF konuk ettiği PAOK’u 87-75 ile rahat bir şekilde geçmeyi başardı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar 4. galibiyetlerine ulaşarak son hafta öncesi liderlik koltuğunda yerlerini ve dolayısıyla Top 16’ya play-in oynamadan direkt katılmayı garantilemiş oldular. Yunan ekibi ise 2 galibiyette kaldı ve son haftada alınacak sonuçlara göre grubu 2 ya da 3. bitirip play-in oynama şansları bulunuyor halen.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde DeVaughn Akoon-Purcell 20 sayı, 4-8 3sayı, 6 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Sadık Emir Kabaca 16 sayı, 6 ribaund, 2 blok, Dee Bost 16 sayı, 4-11 3sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Melo Trimble 13 sayı, 3-8 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

PAOK cephesinde ise Marvin Jones 15 sayı, 8 ribaund, Jermaine Love 12 sayı, 4 asist ve David DiLeo 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile yegane çift haneli skor üretebilen, direnebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …