Güncel Haberler

Unics Kazan, VTB’de de Tam Gaz Devam Ediyor

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague’in formda ekiplerinden Unics Kazan konuk olduğu zayıf rakiplerinden Tsmoki Minsk‘i 72-92 gibi farklı bir skorla geçerek yoluna tam faz devam etti.

Bu sonuçla 2 takım da 8. maçlarını geride bırakırken, Kazan 7 galibiyetle liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Minsk ise 1 galibiyette kaldı ve son sırada yer almaya devam etti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 12-26
  2. çeyrek: 17-15
  3. çeyrek: 13-31
  4. çeyrek: 30-20

Kazan’da Artem Klimenko 14 sayı, 2 ribaund ve Marco Spissu 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile en skorer isimler olurken, Jarrell Brantley 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Mario Hezonja 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Viacheslav Zaytsev 12 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Minsk cephesinde ise Jason Clark 20 sayı ile öne çıkarken, Stefan Jankovic 15 sayı, 5 ribaund ve Yauheni Beliankou 10 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Lietkabelis, Sakic’in Döndüğünü Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta mücadele edecek olan Lietkabelis, kadrosunu eski …