Güncel Haberler

Cedi, Son Nefeste Kaybettikleri Utah Maçından Sonra Konuştu

NBA‘deki milli oyuncularımızdan biri olan Cedi Osman, son nefeste kaybettikleri Utah Jazz maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Takımı Cleveland Cavaliers’ın deplasmdan Utah Jazz karşısında iyi direndiği ama 108-109’luk skorla kaybettiği maçta iyi bir performans sergileyen Cedi, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Sırt sakatlığından dönen Cedi, “Harika hissediyorum. Takım arkadaşlarımla beraber oynamayı gerçekten çok özledim. Çok iyi bir basketbol ortaya koyuyorduk ve ben de bunun bir parçası olmak istedim. Nihayet takıma geri döndüğüm için mutluyum. Zor bir maçtı. Elimizden geleni yaptık, geri döndük hatta maçın sonunda şutu da bulduk. Darius Garland harika oynadı, o şutun da gireceğini düşündüm. Günün sonunda iyi basketbol oynadığımızı söyleyebilirim. Milwaukee’yle bir maçımız var, epey zor olacak. Yolumuza böyle devam etmeliyiz” dedi.

Cedi, takımın verdiği mücadeleyle ilgili görüşlerini belirtmeye ve iyi performanslarının sebeplerini detaylandırmaya şu şekilde devam etti:

Oyunun bana gelmesini bekliyorum. Ricky’yle (Rubio) iyi bir kimyamız var. Ben onun ne yapacağını biliyorum, o benim ne yapacağımı biliyor. Tamamen kimyayla ilgili. O harika bir oyuncu. Verdiğimiz mücadeleden ötürü memnunum. Söyleyebileceğim tek şey bu. Bu şekilde kaybettiğimiz için çok üzgünüz ancak yapacak bir şey de yok.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …