Güncel Haberler

RESMİ: Petkim’den Genç Uzun Takviyesi Geldi

ING Basketbol Süper Ligi‘nde son sırada yer alan Petkim Spor kadrosunu genç bir uzunla güçlendirdi.

Alt sıralardan kurtulmak ve düşme tehlikesinden uzak kalabilmek için transfer çalışmalarına devam eden İzmir ekibi sezona Beşiktaş Icrypex‘de başlayan genç uzun Hakan Sayılı‘yı sezon sonuna kadar geçerli bir anlaşmayla kadrolarına kattıklarını duyurdular.

Bandırma alt yapısında yetişen 2.04 boyundaki 21 yaşında olan Hakan, bu sezon BSL’de sadece 5 maça çıkarken, 2.0 sayı ortalaması yakalamıştı. Hakan 2020 yazında Beşişktaş’a gelmişti ve 1.5 yıldır burada forma giyiyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …