Güncel Haberler

Real Madrid’in 2 Yıldız Uzunu Parkelere Dönüyor!

Turkish Airlines Euroleague‘de son haftaların en formda takımlarından biri olan Real Madrid hiç transfer yapmaddan kadrosunu güçlendiriyor.

5 maçlık bir seri yakalayarak ezeli rakibi Barça ile beraber Euroleague’de liderlik koltuğunu paylaşan Real Madrid, gelecek haftalarda karşımıza daha da güçlü bir kadroyla çıkabilir. Maccabi maçıyla beraber uzun süredir sakat olan 2 yıldız uzun Anthony Randolph ve Trey Thompkins‘in tekrar formasına kavuşabileceği belirtiliyor.

18 Aralık 2020’de aşil tendonu sakatlığı geçiren Randolph, iyileşme sürecini tamamladı ve artık yaklaşık 1 yıllık aranın ardından parkelere dönmeye hazır.

Son maçını 9 Mayıs 2021’de Liga Endesa’da Valencia’ya karşı oynayan ve dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle o günden beri forma giyemeyen Thompkins’in de dönmeye hazır olduğu belirtiliyor.

Koç Laso’ya göre iki yıldız oyuncu da parkelere dönmeye hazırlar ama önlerindeki zorlu fikstür nedeniyle aceleci olmayacağını söylemek yanlış olmaz. Son olarak yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullanmıştı:

Onların antrenman yaptığını gördüğümüze göre, artık oynamak için burada olduklarını da söyleyebiliriz. Tabiki mantık olarak henüz ciddi süreler alabilecek seviyede değiller. Ama Maccabi maçında onlara şans vermeyeceğim anlamına gelmiyor. Takvimi göre onları kullanmak için en iyi zamanın nereler olduğunu birlikte seçeceğiz.

Tecrübeli koç bu zorlu fikstür öncesi takıma güvendiğinin de altını şu ifadelerle çizdi:

Karmaşık bir ay ama belirleyici değil. Aralık ayındaki tüm maçları kaybedebilir ama yine de Kral Kupası, Euroleague ve İspanya Ligi’ni kazanabiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …