Güncel Haberler

Şehmus Hazer, Milli Maçların Ardından Açıklamalarda Bulundu

Milli takımımızın formasını başarılı şekilde terleten Fenerbahçe Beko‘nun genç yıldızı Şehmus Hazer, milli takım maçlarının ardından ING Basketbol Süper Ligi‘ne geri dönüş öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kulübün internet sitesine açıklamalar yapan Şehmus şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz hafta oynadığımız Anadolu Efes karşılaşmasında Milli Takımımızda yer almam nedeniyle forma giyemedim. Büyük bölümünü önde götürdüğümüz bir karşılaşmada ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık. Bu sezon EuroLeague’de bunun gibi şanssız olduğumuz, birkaç topla kaybettiğimiz birçok maç yaşadık maalesef. Ligimizde ise daha iyi durumdayız. Biz, tüm kulvarlarda hedeflerimize ulaşmayı çok istiyoruz. Bunun için takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Taraftarlarımızın bizden neler beklediğini biliyoruz. Onlara her maçta yanımızda oldukları için çok teşekkür ederiz. Özellikle zor zamanlarda onların destekleri bizim için daha da önemli oluyor. Onların sevgisini ve bize inancını hissetmek takım olarak bizi yukarı çekiyor.

EuroLeague’de istediğimiz yerlere onların desteğiyle birlikte geleceğiz. Yönetimimiz de bu süreçte hep bizimle ve bize destek oluyor. Ben, bu hafta içerisinde oynayacağımız maçlarda alacağımız galibiyetlerle hem EuroLeague’de çıkışımızı başlatacağımıza hem de BSL’de yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum. Hem Pınar Karşıyaka hem de Monaco oldukça iyi takımlar. Her iki kulvarda da kolay maçlar olmayacak ama biz, özellikle evimizde oynayacak olmanın avantajını kullanacağız. Taraftarlarımızın enerjisini, desteğini hissetmek bizim için en büyük artı oluyor ve bu süreçte de yine aynısını yaparak yanımızda olacaklarından eminim.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …