Güncel Haberler

New York, Walker’ı Kadro Dışı Bıraktı!

NBA Doğu Konferansı’nın beklentilerin altında kalan takımlarından New York Knicks‘de ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Doğu konferansında 11-9 ile 7. sırada yer alan Knicks, bu yaz kadrosuna kattığı yıldız oyuncu kurucu Kemba Walker‘ı kadro dışı bırakma kararı aldı.

Koç Thibodeau yapılan basın toplantısında verilen kararı şu ifadelelerle açıkladı:

Kemba Walker, şimdilik kadro dışı. Çok zor bir karar oldu ama takım için en iyisini düşünmek zorundasınız. Kemba’yı yıldız olarak görüyorum.

3 kısa guard ile oynamak kolay olmadı. Bunu çok düşündüm. Kemba’nın karakterine büyük bir saygım var, bu ligde çok önemli şeyler başardı ama takım için en iyisini düşündüğüm şeyi yapmalıyım.

Eurohoops

Kemba Walker, 2021-22 sezonunda şuana kadar 18 maça çıktı ve maç başına 11.7 sayı 2.6 ribaunt 3.1 asist ortalamaları ile oynadı.

Bu yaz Oklahoma City Thunder tarafından serbest bırakılan 31 yaşındaki oyun kurucu, Knicks ile 2 yıl 17 milyon dolar karşılığında bir sözleşme imzalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …