Güncel Haberler

New Orleans, Clippers’ı Deplasmanda Devirdi (Valanciunas’dan üçlük şov)

NBA Batı Konferansı’nın vasat ekiplerinden New Orleans Pelicans, Staples Center’da konuk olduğu iddialı rakibi Los Angeles Clippers‘ı Litvanyalı pivotu Valanciunas’ın üçlük şovu eşliğinde 123-104’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Pelicans 23. maçında 6. kez kazanırken, Clippers ise 21. maçında 10. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pelicans’da Jonas Valanciunas 39 sayı, 7-8 3sayı ile bu alanlarda kariyer rekorlarını kırarken istatistiklerine 15 ribaund, 3 asist, 2 top çalma eklemeyi başardı. Brandon Ingram 27 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Herbert Jones 16 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Clippers cephesinde ise Paul George 27 sayı, 3-10 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Reggie Jackson 19 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Serge Ibaka 13 sayı, 3-4 3sayı, 6 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …