Güncel Haberler

Houston Kazanmaya Devam Ediyor (Alperen 4 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın yükselişe geçen genç takımlarından Houston Rockets konuk ettiği Oklahoma City Thunder‘ı 89-102’lik skorla geçerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmış oldu.

Bu sonuçla iki takım da 20. maçını geride bırakırken Rockets 4. galibiyetine ulaştı ve Thunder ise 14. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da Christian Wood 24 sayı, 3-6 3sayı, 21 ribaund (kariyer rekoru), 3 blok ile maçın yıldızı olurken, Kevin Porter da 11 sayı, 10 ribaund, 11 asist, 3 top çalma ile triple-double yaptı. Garrison Matthews 19 sayı, 5-11 3sayı, 2 ribaund ve Jae’Sean Tate de 15 sayı, 6 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise kenardan gelerek 17 dakika süre aldı ve 2-3 2sayı isabetiyle 4 sayı üretip istatistiklerine 4 ribaund, 3 asist, 1 top çalma ekledi.

Thunder cephesinde ise Shai Gilegeous-Alexander 22 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 2 blok ile öne çıkarken, Isaiah Roby 17 sayı, 5 ribaund ve Tre Mann 17 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …