Güncel Haberler

NBA’de 2021-22 Sezonu 6. Haftanın Oyuncuları Belli Oldu

NBA‘de 2021-22 sezonu 6. haftanın en iyi oyuncuları açıklandı.

NBA’de 6. hafta geride kalırken Doğu ve Batı konferansında performansları ile öne çıkan isimler belli oldu.

Batı’da haftanın en iyi oyuncusu Phoenix Suns‘ın skorer guardı Devin Booker oldu. Geçen sezonun finalisti olan Suns, haftayı dörtte dört ile kapattı ve bu seriye liderlik eden Booker bu maçlarda %56.0 3sayı isabetleriyle 30.0 sayı ortalamasına ulaştı.

Resim

Doğu’da ise bu ödülü kazanan isim Atlanta Hawks‘ın skorer guardı Trae Young oldu. Takımının haftayı 4 maçtan 3 galibiyet çıkararak tamamlamasını sağlayan Young, %56.3 sahaiçi isabetiyle 31.3 sayı ortalamasına ulaşırken, maç başına 8.5 asist ile de takım arkadaşlarını çok iyi yönetti.

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …