Güncel Haberler

Koç Memnun, Beşiktaş Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk ettiği ezeli rakiplerinden Beşiktaş Icrypex’i 90-73 gibi farklı bir skorla yendi.

Karşılaşma sonrası sarı kırmızılıların tecrübeli koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Kazandığımız için çok mutluyuz. Çok güzel bir seyircimiz vardı. Bizi sonuna kadar desteklediler. Maçta inişler çıkışlar oldu. O dönemlerde hep desteklerini hissettik. Biz iyi oynadıkça seyircimizin daha da artarak geleceğini düşünüyoruz. Onları bekliyoruz. O destekle takım olarak biz daha da büyüyeceğiz. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Yeni kurulduk ama şu anda düşündüğümüzden biraz daha iyi bir duruma geldik. Geliştirmemiz gereken çok yönümüz var. Birçok maçta oyun konsantrasyonu ritmini uzun süre devam ettiremiyoruz ve dönem dönem gerçek oyunumuzu yansıtıyoruz. Bunun süresini arttırmak en büyük hedefimiz.

Başkanımız bugün maçtaydı. Bütün maçlara gelip bizi destekliyor. Saha dışında da desteğini hep güçlü bir şekilde hissediyoruz. Bu bizi daha çok motive ediyor. Bugün futbol takımımız burdaydı. Fatih hocanın burada olması da benim için özel. Bu camianın büyüklerinden biri, abimiz… Hayatı burada geçmiş. Onların bize anlatacağı, onlardan öğreneceğimiz çok şey var. Tekerlekli sandalye basketbol takımız burdaydı. Onlara da yürekten teşekkür ediyorum. Zaten amacımız Galatasaray kültürünü, ruhunu tekrar canlandırmak, yaşatmak. Bunu vurgulamak ve bununla beraber büyümek. O yönden çok mutluyum.Oyun olarak bakınca gelişmemiz lazım. Oyunumuzu oturtunca çok daha iyi bir takım olacağız.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …