Güncel Haberler

Galatasaray, Derbiyi Bost ile Farklı Kazandı (Jefferson atıldı)

ING Basketbol Süper Ligi 10. haftada sahne alan derbide Galatasaray NEF konuk ettiği Beşiktaş Icrypex‘i Bost’un etkili performansı eşliğinde 90-73’lük skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Galatasaray 7. galibiyetini alırken, Beşiktaş ise 5. mağlubiyetini aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maçın bitimine 8 dakika kala, Okben’in Hollis-Jefferson’a yaptığı faul sonrası olayla ilgisi olmayan Göksenin’in Jefferson’ın elindeki topa vurmaya çalışması olayları gerdi. Göksenin’in yükselttiği gerginliğe Jefferson’da yumruk sallayarak cevap verdi. Her ne kadar Göksenin bir darbe almamış olsa da olayı izleyen hakemler Göksenin’i tahrik nedeniyle teknik faulle cezalandırırken Jefferson’ı ise yumruk salladığı için oyundan attılar, zaten bu andan sonra da maç tamamen koptu.

Sarı kırmızılılarda Dee Bost 24 sayı, 5-8 3sayı, 7 ribaund, 12 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Melo Trimble 15 sayı, 4-9 3sayı, 4 ribaund, Kerry Blackshear 11 sayı, 7 ribaund ve DeVaughn Akoon-Purcell 10 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Siyah beyazlılarda ise Dedric Lawson 18 sayı, 21 ribaund, 3 asist, 3 blok, 3 top çalma ile öne çıkarken, Rondae Hollis-Jefferson 24 sayı, 8-11 2sayı, 2 blok, 2 top çalma ve Jordan Boone 10 sayı, 5 ribaundi, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …