Güncel Haberler

Warriors, Geriden Gelip Eksik Philadelphia’yı Farklı Yendi (Furkan 9 sayı)

NBA‘in en formda ekibi Golden State Warriors konuk ettiği önemli eksikleri bulunan Philadelphia 76ers karşısında 20 sayı farkla geri düşmesine rağmen toparlanarak önce maça ortak oldu sonra da 20 sayı farkla, 96-116 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Warriors galibiyet serisini 5 maça çıkarırken, toplamda da 18. maçında 16. kez kazanmış oldu. 76ers ise 19. maçında 9. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 25 sayı, 6-11 3sayı, 4 ribaund, 10 asist ile etkili olurken, Andrew Wiggins 19 sayı, 6 ribaund, Jordan Poole 17 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve kenardan gelen Juan Toscano-Anderson 13 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Embiid ve Harris’den yoksun olan 76ers cephesinde ise Seth Curry 24 sayı, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Tyrese Maxey 19 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Danny Green 10 sayı, 2 ribaund, 4 top çalma ile yegane çift haneli katkı verebilen isimler oldular. Temsilcimzi Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 22 dakika süre aldı ve 1-5 3sayı, 3-4 2sayı isabetleriyle 9 sayı üretirken istatistiklerine 5 ribaund ve 1 asist ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …