Güncel Haberler

Koçu Bickerstaff’dan Cedi’ye Büyük Övgü!

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Cleveland Cavaliers son maçında konuk ettiği Phoenix Suns’a 120-115’lik skorla kaybetmişti.

Cavs forması giyen temsilcimiz Cedi Osman kenardan gelerek maçta 28 dakika süre alırken 23 sayı üreterek takımının skorda kalmasını sağlamıştı.

Maçın ardından konuşan Cavs koçu JB Bickerstaff milli oyuncumuz Cedi hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Bickerstaff şu ifadeleri kullandı:

Cedi’nin rolü bench’ten gelip bize kıvılcım kazandırmak. Boş şut bulduğunda bunları atmak, savunma onu zorladığında setleri işletmek. Onun rolünü basitleştirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık. O da bu fikri benimsedi ve takım için en iyisi neyse onu yapıyor. Şu anki rolünde yıldız haline geldi.

Sakatlıklardan dolayı kaybettiğimiz sayı yükünün büyük bir kısmını omuzladı. Rotasyon oyuncularımız girdiğinde geri adım atmıyoruz. Cedi, bizim için çift yönlü bir oyuncu oldu. İşin savunma tarafında da mücadeleye giriyor. Harika bir basketbol oynuyor. Rolünün ötesine geçiyor.

Cleveland Cavaliers & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …