Güncel Haberler

Real, 3. Çeyrek Operasyonuyla Kızıl Yıldız Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 11. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği Kızıl Yıldız‘ı 3. çeyrekteki etkili oyunu eşliğinde 79-67’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Real Madrid 11. maçında 9. kez kazandı ve liderlik koltuğuna oturdu. Kızıl Yıldız ise 11. maçında 7. kez kaybederek 14. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Real’de Walter Tavares 15 sayı, 7-9 2sayı, 4 ribaund, 4 blok ile öne çıkarken, Vincent Poirier 14 sayı, 7-9 2sayı, 8 ribaund, 2 blok ve Adam Hanga 11 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sırbistan temsilcisinde ise Austin Hollins 16 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Maik Zirbes 12 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …