Güncel Haberler

RESMİ: Petkim, TBL’den Bir Takviye Daha Yaptı

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Petkim Spor, sakatlıkların artmasıyla takviyeler yapmaya devam ediyor.

İzmir temsilcisi TBL’den bir takviye daha yaparak son olarak Manisa forması ile izlediğimiz Murat Kozan ile sezon sonuna kadar geçerli bir kontrat imzaladığını duyurdu.

2.06 metre boyunda olan 1993 Fransa doğumlu pivot, bu sezon TBL’de 7 maçta ortalama 18.6 dakika süre alırken 6.7 sayı, 3.6 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Planinic’in sakatlanması ve Metehan’ın pota altında tek başına zorlanmasıyla beraber yerli rotasyonuna gerekli olan bir hamleydi. Fransa’da yetişen Murat, ülkesine ilk kez 2015-16 sezonunda Bandırma forması ile dönmüş, sonrasında sırasıyla Balıkesir, Uşark, Konyaspor formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …