Güncel Haberler

Koç Ernak, Brindisi Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde temsilicimiz Darüşşafaka konuk olduğu Brindisi’ye 82-73’lük skorla yenilmişti.

Karşılaşmanın ardından temsilcimizin tecrübeli koçu Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

İlk olarak Brindisi’yi kutlamak istiyorum. Sadece Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki eforlarına bakmak yeterli değil. İtalya’da da iyi iş çıkarıyorlar. Yetenekli oyuncuları olduğunu ve hücumda yapabildiklerini biliyorduk. Onlara karşı büyük bir saygım var. Onlara karşı ilk maçı evimizde kazanmayı başardık fakat deplasmanda 23 top kaybı yaparsanız Brindisi gibi bir takıma karşı kazanamazsınız. Grubun şimdi tekrar başladığını düşünüyorum. Brindisi ve bizim birer galibiyetimiz var. Kalan 3 hafta son derece heyecanlı olacak. Ben de bu gruptan çıkmayı dört gözle bekliyorum.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …