Güncel Haberler

Bayern’in Yardımcı Koçu Rimac, Fenerbahçe Galibiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu 71-63’lük skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Alman ekibinin yardımcı koçu Slaven Rimac açıklamalarda bulundu:

Koç Trinchieri tüm hafta boyunca hasta hissediyordu. Buraya müthiş bir çabayla geldi. Takıma galibiyeti kazandırmak için her şeyi yaptı. Bence biz kazanmayı daha çok istedik. Zor bir haftadan sonra Fenerbahçe‘yi 63 sayıda tutmak bizim için önemliydi. Hücumda da son bölümde ritmimizi bulduk.

Onların ana skorerlerine, özellikle De Colo ve Guduric‘e iyi savunma yaptık. Guduric çok daha aktifti ilk yarıda ama ikinci yarıda bence onu da durdurmanın yolunu bulduk. Bence hemen hemen herkesi kontrol altında tutabildik.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …