Güncel Haberler

Bahçeşehir, Formalite Maçında Leiden’i Konuk Ediyor

FIBA Europe Cup 6. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Hollanda ekibi Leiden’i konuk ediyor.

17 Kasım Çarşamba saat 17:00’da Ülker Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, NTV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz grupta oynadığı 5 maçın tamamını kazanarak liderliği ve üst turu garantilemiş durumda, dolayısıyla bu maça formalite için çıkacak. Son maçlarında konuk ettikleri Iraklis’i 86-66 gibi farklı bir skorla yenmişlerdi. Haftasonu ise BSL’de konuk oldukları Daçka karşısında son saniyelerde 68-66 ile yenilmişlerdi. O maçta Smith 16 sayı, 2 ribaund ve Solomon 10 sayı, 10 ribaund ile ayakta kalabilen isimler olmuşlardı. Muhammed ve Kartal sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

Hollanda ekibi ise 5 maçtan 3 tanesini kazanabildi ve 2. sırada yer alıyorlar. Kazanmaları durumunda grup ikincisi olarak üst tura çıkan 2. takım olacaklar. Kaybetmeleri ve Mornar Bar’ın kazanması durumunda ise averaj hesapları gruptan çıkan 2. takımı belirleyecek. Son maçlarında konuk ettikleri Mornar Bar’ı 78-73 ile geçmişlerdi. O maçta Dunn 22 sayı, 4 iribaund, 5 asist ve Mikalauskas 18 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren isimler olmuşlardı.

İki takımın gruptaki ilk karşılaşmalarında temsilcimiz rakibini Hollanda’da 69-79’luk skorla yenmeyi başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …