Güncel Haberler

Koç Memnun, Yalovaspor Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk ettiği Semt77 Yalovaspor’u 100-73’lük skorla çok rahat geçmişti.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların tecrübeli koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımızı göstermiş oldukları konsantrasyon ve iç disiplinden dolayı tebrik ediyorum. Enteresan bir maç oldu. Maçın başında basit atışlar kaçırdık. Müdafaada direncimiz düşüktü. Semt Yalova maçın başında çok iyi hücum etti. Canımızı epey acıttılar. Skorer ve istikrarlı oyuncuları var. İkinci periyot ve devamında savunmamızı artırıp hücumda dilediğimiz atışları bulduk. Normal atışlarda isabet bulunca istediğimiz sonucu aldık. Bizim için güzel bir galibiyet. Enerjimizle oynamaya devam etmeye çalışacağız. Ligin geri kalanında Yalova’ya iyi şanslar diliyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …