Güncel Haberler

Galatasaray, Yalovaspor’u Rahat Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk ettiği Semt77 Yalovaspor‘u zorlanmadan 100-73’lik skorla farklı geçmeyi başardı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar 8. maçlarında 5. galibiyetlerini alırken averajla 4. sırada yer aldılar. Yalovaspor ise 8. maçında 6. kez kaybetti ve averajla 14. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da DeVaughn Akoon-Purcell 24 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Kerry Blackshear 16 sayı, 8 ribaund, Dee Bost 13 sayı, 3-4 3sayı, 3 ribaund, 11 asist ve David Kravish ile Göksenin Köksal ise 10’ar sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yalovaspor cephesinde ise İlkan Karaman 17 sayı, 8 ribaund ile en skorer isim olurken, C.J. Williams da 16 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor üretebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …