Güncel Haberler

Hunter, Monaco Maçının Hakemlerini Sert Şekilde Eleştirdi!

FC Bayern Munich‘in tecrübeli uzunu Othello Hunter, takımının Fransa’da farklı kaybettiği AS Monaco maçı sonrası hakemleri ağır bir şekilde eleştirdi.

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde Alman ekibi konuk olduğu Fransız ekibine 94-71’lik skorla kaybederek üst üste 2. yenilgisini yaşamıştı.

Karşılaşmanın ardından kişisel sosyal medya hesabından açıklamalar yapan tecrübeli uzun, maçın hakemlerini 13 yıllık kariyeri boyunca gördüğü en kötü hakemler olarak nitelendirdi.

Hunter maçın ardından attığı twitte şu ifadeleri kullandı:

Sosyal medyada veya toplantılarda hakemler hakkında pek bir şey söylemiyorum ama bu geceki hakemler kariyerim boyunca gördüğüm en kötü hakemlerdi” dedi. Tecrübeli oyuncu tweetin devamında ise alabileceği cezaya itafen EuroLeague’i etiketleyerek “Parayı sabah yollarım”.

Eurohoops

Othello Hunter sonrasında bir başka tweet daha attı:

Açıkçası maçın başhakeminin (hakem Matej Boltauzer) egosunun kararlarını gölgelediği görülüyor. Bu, takımıma saygısızlıktı. Sizlere çok saygı duyuyoruz ama korkunç olduğunu söylediğimizde ise para cezası alıyoruz. Fakat umurumda değil. Sevdiğimiz oyuna saygı duyun ve işinizi iyi yapın.

Eurohoops

Bu tweetlerin ardından EuroLeague’in Othello Hunter’a para cezası vermesi bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe’nin Rakibi Monaco, Le Portel Karşısında Şov Yaptı!

Fransa Betclic ELITE Pro A 30. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe’nin Euroleague play-off serisindeki rakibi AS …