Güncel Haberler

Davis, Lakers’dan Ümidini Kesmiş!

Yıldız uzun Anthony Davis, takımı Los Angeles Lakers‘ın son kaybettiği maç sonrası ümidini kaybetmiş!

Lakers’ın Staples Center’da konuk ettiği ligin vasat takımlarından Minnesota Timberwolves’a 83-107 gibi farklı bir skorla kaybetmesinin ardından açıklamalar yapan ve özellikle takımının 3. çeyrek performansını eleştiren Davis’in moralinin ne kadar bozuk olduğu belliydi:

Berbattık. Savunma resmen yoktu. Skor üretemedik. Sadece bu üçüncü çeyrekte değil, her maçın üçüncü çeyreğinde aynı şeyi yaşıyoruz. Devre arasından lakayıt geliyoruz. Birlikte kalmamız lazım. Daha iyi iş çıkarmalıyız.

Kim olmak istediğimize karar vermeliyiz. Şampiyonluk adayı mı? Şu an o biz değiliz. Şu an oynadığımız gibi oynayarak şampiyon olamayız. Daha iyi olmalıyız, sahamızda galip gelmeye daha fazla odaklanmalıyız. Utanç verici bir maçtı.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …