Güncel Haberler

Cleveland’ın 4 Maçlık Serisi Washington Karşısında Sona Erdi (Cedi 9 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk ettiği dişli rakibi Washington Wizards karşısında son anlarda yakalanarak 97-94’lük skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Wizards’ın derecesi 8-3 olurken, 4 maçlık serisi sona eren Cavs ise yola 7-5 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Wizards’da kenardan gelen Montrezl Harrell 24 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Kyle Kuzma 22 sayı, 6-9 3sayı, 5 ribaund, Bradley Beal 13 sayı, 7 ribaund, 7 asist ve Spencer Dinwiddie 11 sayı, 10 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Love, Markkanen ve Sexton’dan yoksun olan Cavs cephesinde ise kenardan gelen Ricky Rubio 20 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile öne çıkan isim olurken, Evan Mobley 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Darius Garland 19 sayı, 3-10 3sayı, 4 asist ve Jarrett Allen 13 sayı, 10 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 29 dakika gibi önemli bir süre alırken 1-4 3sayı, 2-2 2sayı, 2-3 s.atış isabetlleriyle 9 sayı üretip, istatistiklerine 6 ribaund, 1 asist, 2 top çalma ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …