Güncel Haberler

Bahçeşehir, Karadağ Deplasmanında Namağlup Ünvanını Korumaya Çalışacak

FIBA Europe Cup 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Karadağ deplasmanında Mornar Bar karşısında namağlup ünvanını korumaya çalışacak.

3 Kasım Çarşamba saat 21:00’da başlayacak karşılaşma ntvspor.net adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Karadağ ekibi ise gruptaki ilk maçında temsilcimize İstanbul’da 75-68 ile kaybettikten sonra iki maçını da kazanmış, soncusunda konuğu Iraklis’i 88-65 gibi farklı bir skorla geçmişti. Ardından Adriyatik sahnesinde ezeli rakipleri Buducnost’a konuk olmuşlar ama 85-69 gibi farklı bir skorla kaybetmişlerdi, dolayısıyla takımda moraller bozuk. Hücumda çok kötü oynadıkları o maçta eski dost Cory Davis 12 sayı, 4 asist, Taylor Smith 11 sayı, 4 ribaund ve Trey Lewis ise 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler olmuşlardı.

3 maçını da kazanan temsilcimiz, son olarak Leiden’i deplasmanda 69-79 ve ardından da BSL’de denk rakiplerinden Telekom’u yine deplasmanda 74-75 ile yenmeyi başarmıştı. O maçta sakat sakat oynayan Bentil 14 sayı, 8 ribaund ile etkili olmulş, Smith 12 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve tine sakat oynayan Hall da 11 sayı, 8 asist ile mücadele etmişti. Yeni transfer Solomon ise 11 sayı, 4 ribaund ile katkı vermişti. Bu arada sakatlıkları bulunan Kartal ile Williams bu maçta da forma giyemeyecekler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …