Güncel Haberler

Koç Ataman, Zalgiris Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 7. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği zayıf rakibi Zalgiris Kaunas’ı 94-60 gibi net bir skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bizim için tabi ki çok önemli bir maçtı. Simon ve Micic’in sakatlıktan dönmesiyle, kısa pozisyonda çok daha fazla seçeneğimiz oldu. Bu son üç senedir oynadığımız basketbol için en önemli konulardan birisiydi. 44 ribaunt aldık ki, bu da hücuma hızlı çıkmak için önemliydi. Topu iyi paylaştık. Harika bir basketbol oynadık, şampiyon gibi oynadık. Şampiyon olduğumuzu hatırladık. 26 asist yaptık, hücumumuz için anahtar konulardan birisiydi. Büyük bir enerji ve özgüvenle oynadık. Euroleague bir maraton, bu akşam yaşadığımız sakatlıklardan ve problemlerden sonra daha iyi olacağımıza dair sinyaller verdik.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …