Güncel Haberler

Tofaş’dan Kritik Deplasman Galibiyeti

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. maç gününde temsilcimiz Tofaş, deplasmanda grubun namağlup takımı Strasbourg‘u son nefeste 74-76’lık skorla yenerek grup liderliği konusunda önemli bir adım atmış oldu.

Bitime 13 saniye kala Tofaş adına çizgiye giden Cruz, ikide bir yapınca temsilcimiz farkı 2 sayıya çıkardı. Son hücumda Crocker’ın kötü basını çalan Berk, takımının bu skorla, 74-76 ile maçı kazanmasını sağladı. Bu sonuçla beraber 2 takımın da dereceleri 2-1 oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Pako Cruz 23 sayı, 3-8 3sayı, 3 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Elgin Cook 15 sayı, 3-5 3sayı ve Tomislav Zubcic 13 sayı, 1-6 3sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ev sahibinde ise Yannis Morin 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Matt Mitchell 13 sayı, 2 ribaund ve John Roberson 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile direnen isimler oldular. Ike Udanoh da 7 sayı, 3-4 2sayı, 9 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …