Güncel Haberler

Bursaspor’dan İtalya Baskını!

7DAYS EuroCup 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor İtalya deplasmanında dişli rakibi Venezia‘yı 62-70’lik skorla yenerek çok önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Derek Needham 18 sayı, 4-9 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Allerik Freeman 15 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund ve Egemen Güven 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarlaro oldular.

Venezia cephesinde ise Stefano Tonut 10 sayı, 0-4 3sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Mitchell Watt 10 sayı, 4-6 2sayı, 6 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular. Jeff Brooks da 9 sayı, 3-3 2sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …