Güncel Haberler

Efes’in Yardımcı Koçu Sekizkök, Panathinaikos Mağlubiyetini Değerlendirdi

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk olduğu Panathinaikos karşısında 95-69’luk skorla can sıkıcı bir mağlubiyet aldı.

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde Anadolu Efes‘in başantrenörü Ergin Ataman diskalifiye olduğu için basın açıklamasını yardımcı koç Yakup Sekizkök yaptı:

OAKA’da oynamak her zaman çok zordur. Tabii biz de bu kadar düşük bir enerjiyle oynamayı ummuyorduk. Hazırlandığımız şeyleri sahaya yansıtamadık. Panathinaikos çok iyi bir tempoyla, harika bir enerjiyle oynadı. Bizi durdurdular. Biz de tüm şutlarımızı kaçırdık, boş şutlar dahil. Panathinaikos tempoyu zorladı, şutlarını isabete çevirdi maçı hızlı hücumlarla maçı kolayca kendi lehine çevirdi. Üçüncü çeyreğin başında geri dönmeye çalıştık ama onlar da savaştı ve bizim geri dönmemize izin vermedi. Panathinaikos’u tebrik ediyorum, harika oynadılar. Bizim de önümüzdeki Zalgiris maçına konsantre olmamız gerek. Umuyorum çift maç haftasından 1 galibiyet çıkaracağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …