Güncel Haberler

Bahçeşehir, Hollanda’da Namğlup Ünvanını Korudu

FIBA Europe Cup 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Hollanda da konuk olduğu Leiden‘i 69-79’luk skorla yenerek namağlup ünvanını korudu.

Bu sonuçla temsilcimiz derecesini 3-0 yaparken, Hollanda ekibi ise 1-2 ile yola devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Williams ve Bentil’den yoksun olan Bahçeşehir’de Jamar Smith 26 sayı, 6-11 3sayı, 3 ribaund, 4 asit ile yıldızlaşırken, Richard Solomon 13 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, Oğuz Savaş 12 sayı, 6 ribaund ve Berkay Candan 12 sayı, 4-8 3sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Hollanda ekibinde ise Asbjoern Midtgaard 15 sayı, 11 ribaund ile double-double yaparken, Worthy De Jong 12 sayı, 3 ribaund, Jhonathan Dunn 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Arunas Mikalauskas 11 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Luuk van Bree 10 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …