Güncel Haberler

Olympiakos, Da Silva’ya Rağmen Alba’ya Takılmadı

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Alba Berlin‘i Da Silva’nın etkili performansına rağmen 87-83’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Kırmızılar’ın derecesi 4-2 olurken, Alba ise yola 2-4 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Olympiakos’da Tyler Dorsey 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Kostas Papanikolaou 12 sayı, 2-4 3sayı, 2 ribaund ve Kostas Sloukas 10 sayı, 2-4 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Alba cephesinde ise Oscar Da Silva 17 sayı, 6-8 2sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Maodo Lo 11 sayı, 3-8 3sayı, 2 ribaund, 5 asist, Jaleen Smith 10 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma, Louis Olinde 10 sayı, 5 ribaund ve Luke Sikma 9 sayı, 10 ribaund, 8 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …