Güncel Haberler

Milano, 14 Farktan Geri Dönüp Son Nefeste Asvel’i Yenmeyi Başardı

Turkish Airlines Euroleague 5. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i 14 sayı farktan geri gelerek son nefeste 73-72’lik skorla yenmeyi başardı.

Bitime 27 saniye kala Hall’un üçlüğüyle Milano 73-72 ile öne geçti. Sonrasında Asvel üst üste Lighty’nin üçlüğünden ve Kahudi’nin atışından faydalanamayınca maç bu skorla tescillenmiş oldu ev sahibi Milano lehine.

Bu sonuçla İtalyan ekibi 5. maçında da namağlup ünvanını korurken, Asvel ise yola 3-2 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milano’da Shavon Shields 15 sayı, 1-6 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Nicolo Melli 14 sayı, 6 ribaund, Malcolm Delaney 12 sayı, 2-6 3sayı, 3 asist ve Giampaolo Ricci 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Asvel cephesinde ise Elie Okobo 25 sayı, 3-4 3sayı, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Chris Jones da 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile direnen, çift haneli skor üreten diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …